28.5.2020

SAVE THE DATE - PERINTEINEN RYTMIS BAND JAM JÄRJESTETÄÄN 25.9.2020

Perinteinen Rytmis Band Jam juhlitaan Rytmikorjaamolla tänä vuonna perjantaina 25.9.2020. Tässä hauskassa tapahtumassa jokainen esiintyjäryhmä on valinnut coveroitavaksi mieleisensä artistin tai bändin ja lopputuloksen kuulemme jameilla.

Päivämäärä kannattaa laittaa jo kalenteriin ja aloittaa ryhmien kasaaminen syksyä varten, sillä silloin juhlitaan kuin huomista ei olisi!

Lisätiedot, lipunmyynti ja aikataulut julkaistaan myöhemmin.


26.5.2020

SELMU RY LAAJENTAA TOIMINTAANSA KALEVAN NAVETTAAN

Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys Selmu ry laajentaa tarjontaansa yhteistyössä Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluiden kanssa Rytmikorjaamon naapurissa, uudessa taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa ja sen Hugo-salissa. – On mahtavaa päästä mukaan uuden talon toimintaan, Selmu ry:n toiminnanjohtaja Marko Kivelä kertoo. – Kalevan Navetta tarjoaa meille hyvän vaihtoehdon tehdä laajemmalla sektorilla erilaisia tapahtumia kaupunkilaisille tuoden Seinäjoelle aivan uudenlaisen ja kapasiteetiltaan Rytmikorjaamosta poikkeavan venuen. Tuomme Kalevan Navettaan ensisijaisesti artisteja, jotka sopivat talon profiiliin ja joille välttämättä muuten kaupungista ei ole aiemmin löytynyt juuri sitä oikeaa esiintymisareenaa, Kivelä jatkaa.

Seinäjoen kulttuurijohtaja Leena Kråknäs näkee yhteistyössä paljon hyvää. – Haluamme rikastuttaa entisestään Seinäjoen kulttuurielämää ja Hugo-sali tukee tuota tavoitetta tarjoamalla tunnelmallisen venuen 100-300 hengen tilaisuuksissa, Kråknäs sanoo. – Yhteistyö Selmun kaltaisten kulttuuritoimijoiden kanssa on ollut toiveena siitä saakka, kun Navettaan päätettiin saneerauksen yhteydessä rakentaa tapahtumatila, hän jatkaa.

Ensimmäisenä Selmu ry:n toteuttamana konserttina Kalevan Navetassa nähdään marraskuun 6. päivänä Stratovarius-yhtyeestä tuttu solisti Timo Kotipelto yhdessä digiharmonikan maailmanmestari Netta Skogin kanssa. Tässä konsertissa on luvassa on todellakin jotakin erilaista, sillä Kotipelto on kiertänyt aiemmat duo-keikkansa kitaristin kanssa, ja nyt instrumentaalinen vastuu on kokonaan Skogin digiharmonikalla. Lisämausteen kaksikon esiintymiseen tuo Skogin oma laulu.

Marraskuun loppupuolella 20.11. Hugo-saliin saapuu suosittu kahden siskoksen muodostama popyhtye Maustetytöt, joka tunnetaan tinkimättömästä punkasenteestaan. Maustetyttöjen soundin perustana ovat melodiset, kekseliäät popkappaleet, jotka jäävät soimaan päässä. Niiden tarinat kertovat työnteosta ja työttömyydestä, samanaikaisesta puutteesta ja liiallisuudesta, kasvattamisesta ja kasvamisesta, ja vaikkapa marjanpoiminnasta.

Selmu ry:n tuottamat konsertit Kalevan Navetassa saavat jatkoa myös vuonna 2021. Ensi kevään esiintyjät tullaan julkistamaan syksyn aikana.

Liput tulevat myyntiin huomenna keskiviikkona klo 10:00 Tiketissä.

Timo Kotipelto & Netta Skog-Acoustic Harmonies / Kalevan Navetta perjantaina 6.11.2020

Maustetytöt // Kalevan Navetta perjantaina 20.11.2020

Lisätietoja:
Selmu ry, toiminnanjohtaja Marko Kivelä, 0400 348 701
Seinäjoen kaupunki / Kalevan Navetta, kulttuuritoimenjohtaja Leena Kråknäs, 040 774 8559


19.5.2020

UUSIA JULKISTUKSIA RYTMIKORJAAMON OHJELMISTOON! Tulossa mm. Eläkeläiset, Popeda sekä Tuomari Nurmio

Rytmikorjaamon ohjelmisto on jälleen täydentynyt uusilla illoilla!

Lauantaina 3.10.2020 taloon saapuvat Eläkeläiset, Martti Servo, Kumikameli sekä Duo Trebbio.

Eläkeläiset on yhtye, joka on yhtä kotonaan Kihvelifestivaaleilla kuin Sauna Open Airissä tai Sweden Rockissa. Yhtye, joka tekee itse omat rajansa. Yhtye, jolle omat rajatkaan eivät meinaa riittää. Yhtye, joka on enemmän kuin käsite. Yhtye, joka soittaa humppaa. Eläkeläiset tekee keikkoja vakaa harkiten, aina ja silloin tällöin.
Tulevana syksynä yhtye on saatu houkuteltua Rytmikorjaamolle tanssittamaan humppanälkäistä kansaa yhdessä kolmen muun artistin kanssa.

Samana iltana Rytmiksen lavalla Eläkeläisten lisäksi nähdään myös hittien Maailman sinisin taivas, Ufo tarjosi kaakaon, Sauna, Viikonloppu, Hitti-Litti Litmanen ja Mikä on kun ei taidot riitä? takaa löytyvä Martti Servo & Napander, vastikään uuden Kirppusirkus-albumin julkaissut Kumikameli sekä korkealaatuista suomalaista tanssimusiikkia korkealaatuiseen musiikkimakuun tarjoava Duo Trebbio.
Luvassa on siis syksyn kuumimmat jamboreet ja humpat, tämä ilta menee suoraan jalan alle!

Marraskuun 13. perjantaina lavalle nousee aina odotettu Popeda.

Popeda on suomirockin kivijalka ja kurkihirsi. Yhtye saapuu jälleen täyttämään Seinäjoen Rytmikorjaamon 13.11.2020. Bändin viime vuosien keikat Seinäjoella ovat olleet järjestään loppuunmyytyjä ja sen suosio onkin vakaalla pohjalla myös uudelle vuosikymmenelle lähdettäessä. Popeda - takuulaatua jo vuodesta 1977!

Tammikuussa nähdään suomirockin todellisia pitkän linjan tekijöitä, kun Marjo Leinonen & Viranomaiset sekä Tuomari Nurmio saapuvat Rytmikorjaamolle lauantaina 23.1.

Marjo Leinonen on vokalisti komealla ja kattavalla historialla. Monessa mukana olleen blues/rock -vokalistin uusin yhtye, Marjo Leinonen & Viranomaiset, saa rootsin ja bluesrockin ikiaikaiset pyörät pyörimään vinhasti. Leinosen tunnistettava laulusoundi ja yllätyksellinen esiintyminen ei jätä kylmäksi ketään.

Tuomari Nurmio on yksi suomirockin arvostetuimmista muusikoista. Hän on paitsi suomalaisen rockmusiikin keskeisimpiä biisintekijöitä ja vaikuttajia, myös eräs uudistumiskykyisimmistä esiintyjistä. Vuonna 1979 alkaneen uransa aikana Tuomari Nurmio on julkaissut kaikkiaan 19 studioalbumia.

 

 


18.5.2020

SEINÄJOKI TRIBUTE FESTIVAL RYTMIKORJAAMOLLA LOKAKUUSSA!

Foo Fighters, Nirvana, Green Day ja moni muu kova stara Seinäjoelle lokakuussa!

Seinäjoki Tribute Festival tarjoaa viisi laadukasta tribuuttibändiä.
Lauantaina 10. lokakuuta Seinäjoen Rytmikorjaamolla raikaa monta tuttua, suurta rockhittiä.

High School Dropouts -yhtyeen ohjelmisto käy läpi 90-luvun poppunkin klassikoita. Tamperelaisbändin ohjelmistossa on helmiä mm. Offspringiltä, Green Dayltä ja Blink-182:lta… Henkisesti ikinuorten High School Dropouts -soittajien kokemus kumpuaa mm. bändeistä Idiomatic, Deep Insight, GG Caravan ja RebelHead, joten luvassa on tarkka, energinen ja alkuperäisiä biisejä yli kaiken kunnioittava setti.

Lisäksi Seinäjoki Tribute Festivalilla nähdään jo vuodesta 2003 toiminut Nirvana Tribute, joka esittää tunnelmallisen unplugged-setin legendaarisen MTV-tallenteen mukaisesti.

Tapahtumassa jyrää myös keväällä 2019 Rytmis Band Jameista alkunsa saanut Limp Bizkitiä myllyttävä Löysä Pipari. Tunnelmaa kattoon hilaavat lisäksi uudelleen rivinsä koonnut ja aktivoitunut Rage Against the Machinea louhiva Against Them All ja Tampereelta ponnistava Poo Diapers plays Foo Fighters.

Seinäjoki Tribute Festival @ Rytmikorjaamo 10.10.2020
Liput ennakosta alk. 18,50€ / 17€ (sis palvelumaksut, halvempi hinta Selmun jäsenille), ovelta 20€. Liput tulevat myyntiin tiistaina 19.5. klo 9:00 Tiketissä jälleenmyyntipisteineen.

K18

Ovet klo 19:00

Tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.15.5.2020

STEVE'N'SEAGULLS RYMISTELEE RYTMIKORJAAMOLLE LOKAKUUSSA!

Bluegrassia, kansanmusiikkia, metallia ja rockia sujuvasti yhdistelevä viisikko julkaisi kolmannen, Grainsville-nimeä kantavan albuminsa syyskuussa 2019. Edeltäjiensä tapaan Grainsville nousi albumilistalle Suomessa ja Pohjois-Amerikan Billboard bluegrass -listalle useammaksi viikoksi.

Steve'n'Seagullsin keikoilla tarkoin valitut ja omintakeisesti versioidut lainakappaleet sekoittuvat omaan tuotantoon. Koko komeus tarjoillaan riehakkaanpuoleisen lavaesiintymisen ja rennon tunnelman kera.

Steve'n'Seagulls Rytmikorjaamolla perjantaina 2.10.2020. Liput ennakkoon Tiketistä.

P.s. Yhtyeellä on tänään perjantaina maailmanlaajuinen livestream-keikka. Lisätietoja: https://www.lippu.fi/artist/steve-n-seagulls/« Edelliset 5   

Ota yhteyttä ja muita oljenkorsia

Rytmikorjaamo
Vaasantie 11
60100 Seinäjoki

info (at) selmu.fi

Arkipäivisin klo 12-16:
040 581 0666
Keikkailtoina klo 18-00:
040 581 0666
Palvelupäällikkö
Marika Puhilas
kokouspalvelut(at)rytmikorjaamo.fi
0400 364 767

Promoottori
Marko Kivelä
marko(at)selmu.fi
Ravintola
Netta Haapa-aho
netta(at)selmu.fi
040 596 5585

Tuotantopäällikkö
Joakim Udd
joakim(at)selmu.fi
040 524 9591
Preppaamo-hanke
Jaakko Rinne
jaakko.rinne(at)selmu.fi
040 016 7750

Jenna-Miia Knuts
jenna.knuts(at)selmu.fi
040 351 9982

Myynti ja markkinointi
Annukka Heinämäki
annukka(at)selmu.fi
040 719 9118