klubi-uutiset

28.5.2021

Rytmikorjaamon syksyssä nähdään laaja kattaus kotimaan ykkösartisteja

Draaman kaari viehättää -debyyttialbumillaan ilmiömäiseen suosioon noussut laulaja-lauluntekijä Behm on yksi musiikkikentän kiehtovimmista tekijöistä tällä hetkellä. Reilu viikko sitten artisti pokkasi kaikkiaan seitsemän Emma-pystiä. – On mahtavaa saada Behm tänä syksynä ensimmäistä kertaa myös meille Rytmikorjaamolle, Rytmikorjaamon Klubin markkinointipäällikkö Annukka Heinämäki sanoo. – Behmin keikka marraskuun alussa ajoittuu parhaaseen pikkujouluaikaan, joten liput tulevat liikkumaan vauhdilla, Heinämäki jatkaa.

Rytmikorjaamo julkaisee tällä viikolla useita uusia iltoja tulevalle syksylle. Herra Ylppö saapuu yhtyeensä kanssa keikalle Seinäjoen Rytmikorjaamolle lauantaina 25. syyskuuta. Illan avaa kovassa nosteessa oleva rockyhtye Tiisu. Alun perin Maj Karma ja Herra Ylppö & Ihmiset yhtyeistä tunnetuksi tullut Herra Ylppö saavutti laajemman kansansuosion viimeistään Vain Elämää Tv-sarjan tuoreimman kauden myötä.

Eläimellinen live-esiintyjä, multitalentti Olavi Uusivirta nähdään Rytmikorjaamolla lokakuussa (15.10.). Tämä yksi maamme rakastetuimmista esiintyjistä sytyttää esiintymisellään yleisön aina takariviä myöten.
Indiekomeetta Jesse Markin julkaisee toisen albuminsa NOIR 11. kesäkuuta ja suuntaa sen myötä levyjulkkarikiertueellaan myös Rytmikorjaamolle (16.10.). Siinä missä debyyttialbumi FOLK oli teemaltaan yhteiskuntaa tutkiva, on NOIR tutkimusmatka Markinin sisimpään.

Suomirockin kivijalka ja kurkihirsi Popeda saapuu Rytmikorjaamolle 27.11. Yhtye on ollut yksi viime vuosien pikkujoulusesongin kestosuosikkeja Rytmikorjaamolla. Levytysuransa jo vuonna 1981 aloittanut J. Karjalainen on yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimpia laulajia, lauluntekijöitä ja oman tiensä kulkijoita. Rytmikorjaamolla J. Karjalainen nähdään joulukuun alussa (4.12.).

Suomalainen metallisuuruus Mokoma julkaisi helmikuussa 2020 uuden Ihmissokkelo-nimeä kantavan albuminsa. Levy oli yhtyeelle jo yhdestoista pitkä soitto. Rytmikorjaamolle Mokoma saapuu joulukuussa (10.12.).

Syksyn muussa keikkatarjonnassa tullaan näkemään mm. Pauli Hanhiniemen Retkue (27.8.), Rytmis Band Jam (11.9.) Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus (1.10.), Sonata Arctica (14.10), Kemopetrol (23.10.) sekä Battle Beast (17.12.). Myös lisäyksiä syksylle on vielä tulossa.

Liput ennakkoon Tiketistä.

 


19.5.2021

Rytmikorjaamon tuotteita nyt myynnissä Backstage Rock Shopissa

Virallinen Rytmikorjaamon verkkokauppa on nyt avautunut Backstage Rock Shopissa. Tutustu & tilaa uunituoreet tuotteet täältä.

 


15.5.2021

Lauantaina OTOS-festivaali Rytmikorjaamolla

Elävän kuvan festivaali OTOS järjestetään kolmena eri näytöksenä tänään lauantaina 15.5. Seinäjoen Rytmikorjaamolla. Näytöksien ohjelmat koostuvat graffititaitelija Banksysta kertovasta Banksy Most Wanted -dokumentista sekä noin tunnin mittaisista lyhytelokuvasarjoista. Tapahtumassa näytettävät lyhytelokuvat pohjalaislähtöisten ja nuorten elokuvantekijöiden töistä. Jokaisessa näytöksessä esitetään eri lyhytelokuvasarja. Oheisohjelmana tapahtumassa järjestetään katutaide-työpaja.

OTOS järjestetään rajallisella 20 henkilön yleisömäärällä Rytmikorjaamon suuressa klubisalissa. Tapahtuma toteutetaan useammassa näytöksessä, jotta mahdollisimman moni elävän kuvan ystävä pääsisi katsomaan elokuvia. Huolellisesti laadituilla ennakkojärjestelyillä, tarvittavilla turvaväleillä ja tehostetuilla hygieniatoimilla varmistetaan asiakkaille sekä henkilökunnalle turvallinen tapahtumakokemus.

Ensimmäistä kertaa toteutettava tapahtuma järjestetään yhteistyössä Selmu ry:n, Seinäjoen ammattikorkeakoulun ja Elokuvakeskus Botnian ry:n kanssa.

Takempi ohjelmisto ja liput: Tiketti


3.5.2021

Torilla tavataan kesällä 2021

Selmu ry, Into Seinäjoki ja Seinäjoen kaupunki ovat käynnistäneet yhteistyön Seinäjoen torikulttuurin elävöittämiseksi. Toiveena on saada aktivoitua paikallisia yhdistyksiä ja yrityksiä tuottamaan ohjelmaa Keskustorille, mutta alueella tullaan järjestämään tapahtumia myös Selmu ry:n hallinnoiman kulttuurityöpaja Preppaamon toimesta.

Aiemmin Keskustorin tapahtumat ovat olleet pitkälti Into Seinäjoen ja keskustan kehittämisverkoston City Teamin vastuulla. Uuden yhteistyösopimuksen myötä vastuuta tapahtumista siirretään Preppaamolle, mutta torin myyntipaikkojen hallinnointi pysyy edelleen Into Seinäjoella. ”Keskustorin on todettu toimivan erittäin hyvin perinteisen torimyynnin suhteen. Olen todella iloinen, että saamme ammattilaiset kehittämään toria myös tapahtuma-alustana, mikä edelleen vahvistaa Seinäjoen imagoa tapahtumien suurkaupunkina”, toteaa Niina Koskipalo Into Seinäjoelta.

Tapahtumatuotannon tueksi Selmu ry:llä on aloittanut torituottajan pestissä Lotta Saarteinen. ”Odotan innolla tulevaa kesää. Keskustori on tapahtumavenuena moneen taipuva enkä malta odottaa, mitä kaikkea sinne kehittyy kevään ja kesän mittaan. Toivon, että yhdistykset ja yritykset innostuvat järjestämään tempauksia torille ja autan niiden toteuttamisessa mielelläni.”
Yhteistyön tarkoituksena on mahdollistaa Keskustorin kasvaminen koko kansan toriksi, josta kaupunkilaisten on helppo luoda omannäköisensä olohuone perinteisten toripäivien ohella tapahtuvien tempausten kautta.

Seinäjoen kaupungin tapahtumakoordinaattori Kirsi Kivisaari on myös odottavin mielin tulevan kesän suhteen. ”Alkuvuodesta tehtiin kaupunkilaisille keskustan kehittämiskysely, jossa yhtenä vahvana kehitystoiveena nousi toritapahtumat. Tällä Preppaamon kanssa tehtävällä yhteistyöllä haetaan vastausta siihen toiveeseen. Hienoa tässä on myös se, että ehdotus torin tapahtumatoiminnan aktivoinnista tuli Selmulta, joka viestii siitä, että keskustan kehittämiseen tarvitaan eri tahojen aktiivisuutta, ja jokainen meistä voi olla myötävaikuttamassa keskusta elävyyteen.”

Lisätiedot
040 351 9982, petteri@selmu.fi / Petteri Lehtola
040 581 0666, lotta@selmu.fi / Lotta Saarteinen
050 4300 792, niina.koskipalo@intoseinajoki.fi / Niina Koskipalo
050 585 4789, kirsi.kivisaari@seinajoki.fi / Kirsi Kivisaari

 


18.4.2021

Tänään sunnuntaina Elossa-klubilla Jarkko Martikainen

Tänään sunnuntaina 18.4. Rytmikorjaamon Elossa-klubit jatkuvat Jarkko Martikainen kolmella keikalla!

Keikat ovat jo ennakosta LOPPUUNMYYTY, joten ovella ei myydä lippuja.

keikka 1
15:00 ovet
15:30 showtime

keikka 2
17:30 ovet
18:00 showtime

keikka 3
20:00 ovet
20:30 showtime

 Ohessa vielä infoa:

Rytmikorjaamon Elossa-klubit toteutetaan hyvin rajallisella eli kahdenkymmenen henkilön yleisömäärällä Rytmikorjaamon suuressa yli 1000m2 klubisalissa. Huolellisilla ennakkojärjestelyillä, riittävillä turvaväleillä ja tehostetuilla hygieniatoimilla taataan niin asiakkaille, esiintyjille kuin henkilökunnallekin standardit täyttävä turvallinen ja ainutlaatuinen keikkakokemus.

Sisäänkäynti Elossa-klubin keikoille tapahtuu ravintola Varickon ovesta (ts. Rytmikorjaamon pääovesta). Klubisalin ovet avataan 30 min ennen keikkaa.

Salissa on käytössä ilmainen itsepalvelunarikka.

Salissa on tarjolla erilaisia pöytäryhmiä riittävin turvavälein sijoiteltuina. Paikkoja on tarjolla reilusti yli varsinaisen katsojamäärän ja paikka on vapaasti valittavissanne.

Noudatathan seuraavaa ohjeistustamme saapuessasi meille:

- Älä saavu tapahtumaan, jos tunnet olosi flunssaiseksi tai sinulla on kuumetta.
- Huolehdi omalta osaltasi käsihygieniasta ja turvaväleistä.
- Henkilökuntamme käyttää maskeja ja suosittelemme maskin käyttöä myös asiakkaillemme.
- Nauti elävästä musiikista ❤️

Tervetuloa Rytmikorjaamolle, odotamme teitä jo innolla!« Edelliset 5