18.5.2020

SEINÄJOKI TRIBUTE FESTIVAL RYTMIKORJAAMOLLA LOKAKUUSSA!

Foo Fighters, Nirvana, Green Day ja moni muu kova stara Seinäjoelle lokakuussa!

Seinäjoki Tribute Festival tarjoaa viisi laadukasta tribuuttibändiä.
Lauantaina 10. lokakuuta Seinäjoen Rytmikorjaamolla raikaa monta tuttua, suurta rockhittiä.

High School Dropouts -yhtyeen ohjelmisto käy läpi 90-luvun poppunkin klassikoita. Tamperelaisbändin ohjelmistossa on helmiä mm. Offspringiltä, Green Dayltä ja Blink-182:lta… Henkisesti ikinuorten High School Dropouts -soittajien kokemus kumpuaa mm. bändeistä Idiomatic, Deep Insight, GG Caravan ja RebelHead, joten luvassa on tarkka, energinen ja alkuperäisiä biisejä yli kaiken kunnioittava setti.

Lisäksi Seinäjoki Tribute Festivalilla nähdään jo vuodesta 2003 toiminut Nirvana Tribute, joka esittää tunnelmallisen unplugged-setin legendaarisen MTV-tallenteen mukaisesti.

Tapahtumassa jyrää myös keväällä 2019 Rytmis Band Jameista alkunsa saanut Limp Bizkitiä myllyttävä Löysä Pipari. Tunnelmaa kattoon hilaavat lisäksi uudelleen rivinsä koonnut ja aktivoitunut Rage Against the Machinea louhiva Against Them All ja Tampereelta ponnistava Poo Diapers plays Foo Fighters.

Seinäjoki Tribute Festival @ Rytmikorjaamo 10.10.2020
Liput ennakosta alk. 18,50€ / 17€ (sis palvelumaksut, halvempi hinta Selmun jäsenille), ovelta 20€. Liput tulevat myyntiin tiistaina 19.5. klo 9:00 Tiketissä jälleenmyyntipisteineen.

K18

Ovet klo 19:00

Tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.15.5.2020

STEVE'N'SEAGULLS RYMISTELEE RYTMIKORJAAMOLLE LOKAKUUSSA!

Bluegrassia, kansanmusiikkia, metallia ja rockia sujuvasti yhdistelevä viisikko julkaisi kolmannen, Grainsville-nimeä kantavan albuminsa syyskuussa 2019. Edeltäjiensä tapaan Grainsville nousi albumilistalle Suomessa ja Pohjois-Amerikan Billboard bluegrass -listalle useammaksi viikoksi.

Steve'n'Seagullsin keikoilla tarkoin valitut ja omintakeisesti versioidut lainakappaleet sekoittuvat omaan tuotantoon. Koko komeus tarjoillaan riehakkaanpuoleisen lavaesiintymisen ja rennon tunnelman kera.

Steve'n'Seagulls Rytmikorjaamolla perjantaina 2.10.2020. Liput ennakkoon Tiketistä.

P.s. Yhtyeellä on tänään perjantaina maailmanlaajuinen livestream-keikka. Lisätietoja: https://www.lippu.fi/artist/steve-n-seagulls/


14.4.2020

Rytmikorjaamosta kertova “Ihmisten Klubi” -dokumentti striimataan verkkoon

Alkuvuodesta ensi-iltansa saanut kolmiosainen Ihmisten Klubi -dokumentti esitetään kahdesti suorana verkkolähetyksenä tulevalla viikolla.
- Näin jokainen, joka ei ehtinyt nähdä dokumenttia Lakeuden Panimojuhlilla tammikuussa tai Open Club Dayssa helmikuussa, saa vielä mahdollisuuden kurkistaa Rytmikorjaamon kulisseihin, dokumentin ohjaaja-tuottaja Toni Annala sanoo.

Rytmikorjaamosta kertova Ihmisten Klubi -dokumentti on jaettu kolmeen osaan.
- Ensimmäinen osa kertoo Rytmikorjaamon synnystä, toisessa osassa käsitellään nykypäivää ja viimeisessä osassa tunnetut artistit kertovat omia kokemuksiaan Rytmikorjaamosta keikkapaikkana, Toni Annala kertoo. - Tällaisena aikana voi hyvin paneutua siihen, millaista työtä on tehty ja tehdään paikallisten klubien ja keikkamestojen eteen, Annala jatkaa.

Dokumenttia pääsee katsomaan Rytmikorjaamon Facebook-sivulta ja Youtubesta perjantaina 17.4. klo 19.00 sekä sunnuntaina 19.4. klo 14.00. Ennen molempia näytöksiä kuullaan dokumentin ohjaaja-tuottaja Toni Annalan mietteitä dokumenttiprojektista sekä kurikkalaisen Divine Apocalypse -yhtyeen solisti-kitaristi Saku Lintalan keikkakokemuksia Rytmikorjaamolta.


1.4.2020

DIVET SHOW - 15-VUOTISJUHLASHOW RYTMIKORJAAMOLLA MARRASKUUSSA!

Suomen suosituin ja hulvattomin dragtähti ja impersonaattori Marko Vainio on jo 15 vuoden ajan tuonut suurimmat tähdet ja tähdenlennot kansan eteen estradille. Tämä myös kansainvälisesti palkittu mies ei lepää korkokengissään vaan tuo juhlavuotensa kunniaksi uuden shownsa kaupunkiisi ja luvassa on ennennäkemätön spektaakkeli kuuluisimpien diivojen parissa. Markon upeiden säärien lisäksi tarjolla on myös ripaus muutakin mieskomeutta silmiemme iloksi. Se on kuulkaas lilat luomille ja lantiopohjalihakset treenille, sillä naurua ei näistä synttäribileistä puutu! Pimpampum ja nähdään juhlashowssa!

Divet show Rytmikorjaamolla la 7.11.2020
Liput ennakkoon Tiketistä 38€ / 34€ sis.palvelumaksut! (Halvempi hinta Selmun jäsenet, eläk, opisk, työtön), ovelta 40€.

Numeroimaton istumakatsomo.
Suositusikäraja 16v.
Tapahtumassa on anniskelu.


26.3.2020

OLOHUONEMAINEN MUSIIKKI- JA RUOKATAPAHTUMA MYSIG SIIRTYY JOULUKUULLE

Olohuonemainen musiikki- ja ruokatapahtuma Mysig järjestetään viidettä kertaa Seinäjoen Rytmikorjaamolla lauantaina 19. joulukuuta 2020. Tapahtuman aikana Rytmikorjaamon sali muuttuu suureksi olohuoneeksi, missä artistien keikat päästään kokemaan läheltä. Hyvän tunnelman ja viihtyvyyden takaavat olohuonemainen sisustus, lämminhenkiset valot sekä muut visuaaliset elementit.

Ohjelmassa on luvassa tällä kertaa jopa kuusi eri esiintyjää!
Tapahtumaa tähdittävät arkisen kauniilla ja kontrastisilla sanoituksilla tunnelmaa luova trio Eetu Viinikka & Varttuneet, omaperäisestä tyylistään sekä intensiivisistä ja tunnelmallisista keikoistaan tunnettu Antti Autio, tyylitajuisella modernilla indie-folkillaan valloittava ja yksi kansainvälisestikin kiinnostavimmista suomalaisyhtyeistä Lake Jons, pitkän uran ja lukuisia hittejä tehnyt pariskunta Maarit ja Sami Hurmerinta sekä melankolissävytteistä, tummanpuhuvaa rockia soittava Lasten Hautausmaa, joka tulee soittamaan akustisia sovituksia yhtyeen kappaleista sekä tummanpuhuvaa luomurockia soittava Viitasen Piia.

Tärkeänä osana tapahtumaa on musiikin ja yleisen viihtyvyyden lisäksi laadukas kasvisruokatarjonta, mikä painottuu tällä kertaa erilaisiin Street food -annoksiin.

Joulun alla on siis jälleen luvassa erikoiskeikkoja sekä maukasta ruokaa viihtyisässä olohuonemaisessa ympäristössä Rytmikorjaamolla!

Liput ennakkoon Tiketistä jälleenmyyntipisteineen.« Edelliset 5   Seuraavat 5 »  

Ota yhteyttä ja muita oljenkorsia

Rytmikorjaamo
Vaasantie 11
60100 Seinäjoki

info (at) selmu.fi

Arkipäivisin klo 12-16:
040 581 0666
Keikkailtoina klo 18-00:
040 581 0666
Palvelupäällikkö
Marika Puhilas
kokouspalvelut(at)rytmikorjaamo.fi
0400 364 767

Promoottori
Marko Kivelä
marko(at)selmu.fi
Ravintola
Netta Haapa-aho
netta(at)selmu.fi
040 596 5585

Tuotantopäällikkö
Joakim Udd
joakim(at)selmu.fi
040 524 9591
Preppaamo-hanke
Jaakko Rinne
jaakko.rinne(at)selmu.fi
040 016 7750

Jenna-Miia Knuts
jenna.knuts(at)selmu.fi
040 351 9982

Myynti ja markkinointi
Annukka Heinämäki
annukka(at)selmu.fi
040 719 9118