Yrityksille

Avainkortilla keikkaelämyksiä Rytmikorjaamolla

Rytmikorjaamon Avainkortti tarjoaa yritykselle helpon ja mukavan tavan huomioida henkilöstöään ja tarjota sille vaihtuvia kulttuurielämyksiä.

Avainkortti oikeuttaa kahden hengen sisäänpääsyyn Selmu ry:n järjestämiin klubi–iltoihin Rytmikorjaamolla. Kortti oikeuttaa sisäänpääsyyn myös loppuunmyytyihin iltoihimme, sillä varaamme illoista aina kiintiön Avainasiakkaillemme.

Lisäksi kauden aikana klubilla järjestetään muutama ulkopuolisen järjestäjän ilta, joiden käytännöistä neuvottelemme ulkopuolisen järjestäjän kanssa tapauskohtaisesti. Ilmoitamme näistä illoista ja niiden käytännöistä Avainasiakkaille hyvissä ajoin sähköpostitse.

Järjestämme myös Avainasiakasillat sekä syksyllä että keväällä. Illoissa nautimme tarjoiluista, vaihtuvista vierailijoista ja tietenkin illan keikkatarjonnasta! Näihin iltoihin avainkortin hankkineesta yrityksestä voi osallistua max. 6 hlöä.

RYTMIKORJAAMON AVAINKORTTI

Ostopäivästä vuoden (365 pv) voimassa oleva Avainkortti maksaa 790 € + alv

  • Sisäänpääsy Selmu ry:n klubi-iltoihin kahdelle henkilölle 
  • Avainasiakasillat kaksi kertaa vuodessa
  • Yrityksen logo Rytmikorjaamon verkkosivuille.

Rytmikorjaamolla järjestetään vuodessa yli 50 keikkaa.

Lisätiedot

info@selmu.fi

Järjestä tilaisuutesi Rytmikorjaamolla

Rytmikorjaamo-kiinteistö tarjoaa muuntautuvat, monimuotoiset ja teknisesti toimivat tilat kokouksille ja tapahtumille, kuten messuille, seminaareille ja perhejuhlille.

Tutustu Rytmiksen tiloihin tästä linkistä ja ota yhteyttä
Tilavaraukset – palvelupäällikkö Marika Puhilas
kokouspalvelut@rytmikorjaamo.fi
0400 364 767

Rytmikorjaamolla toimiva Ravintola Varicko hoitaa ammattitaidolla ja maistuvasti tilaisuuksien ruokapuolen. Tutustu ravintolan tarjontaan heidän verkkosivuillaan tästä linkistä. 

Tarkista myös Varickon pikkujoulumenu tästä linkistä!

 

Oma VIP-aitio keikkaillaksi

Nyt on mahdollista nostaa keikkaelämyksenne uudelle tasolle varaamalla oma VIP-aitio käyttöönne klubi-iltaamme!

Aitio sijaitsee paraatipaikalla hyvällä näkyvyydellä lavalle ja se on vain teidän seurueenne käytössä koko illan. Keikkalippujen lisäksi aition hintaan sisältyy alkumaljat koko porukalle. Aitioon on myös mahdollista tilata juomia ennakkoon, jolloin ne löytyvät valmiiksi katettuna seurueellenne. 

Lisätiedot:

info@selmu.fi