4.8.2020

Etsitään esiintyjiä SECRET CINEMA -sarjaan Rytmikorjaamolla

ETSITÄÄN: näyttelijöitä, tanssijoita, laulajia Secret Cinema -tempaukseen Seinäjoella!

Olemme toteuttamassa syksyllä 2020 kolmen illan erikoista SECRET CINEMA -sarjaa Seinäjoen Rytmikorjaamolla. Tarkoitus on esittää kolme legendaarista elokuvamusikaalia erityisellä toteutuksella, mutta emme paljasta teoksia emmekä ajankohtia vielä.

Mitä on Secret Cinema?

Secret Cinema on tapahtumamuotoon luotu elokuvanäytös, jossa koko ympäristö rakennetaan kasvattamaan elokuvaelämystä. Esitystä kasvatetaan tuomalla mukaan tanssijoita, valo- ja äänitekniikkaa ja erilaisia hauskoja lavasteita elokuvan maailmasta.

Maailmalla toteutetuissa Secret Cinema -esityksissä on toteutettu kaikenlaisia klassikoita Ghostbustersista Paluu Tulevaisuuteen -elokuvaan. Mutta me emme aivan vielä paljasta elokuvia jotka olemme syyskaudella toteuttamassa.

Tapahtuman toteuttajana toimii ryhmä SeAMK:in kulttuurituotannon opiskelijoita Seinäjoen elävän musiikin yhdistyksen alaisena tuotantona.

Jos kiinnostuit, täytä yhteystietosi linkistä löytyvään lomakkeeseen.


4.6.2020

Perinteinen Rytmis Band Jam juhlitaan Rytmikorjaamolla tänä vuonna jo viidennen kerran perjantaina 25.9.2020

Rytmis Band Jameilla jokainen esiintyjäryhmä on valinnut coveroitavaksi mieleisensä artistin tai bändin ja lopputuloksen kuulemme jameilla.

Kuten aiemminkin, etukäteen ei kukaan tiedä mitä lopulta on luvassa vaan tapahtumasta muodostuu esiintyjäryhmiensä näköinen ja sehän tässä tapahtumassa onkin parasta.

Tapahtuman esiintyjähaku on nyt avoinna!
Vaikuta itse siihen mitä tänä vuonna kuullaan ja hae mukaan avoimen esiintyjähaun kautta toimimalla seuraavasti:

1. Ideoi ja kasaa oma unelmiesi kokoonpano
2. Valitse miltä yhdeltä bändiltä/artistilta coveroitte 3-4 kappaletta (n. 15min)
3. Lähetä vapaamuotoinen hakemus 14.08.2020 mennessä sähköpostitse: jaakko.erkinheimo@selmu.fi

Tapahtumaan valittuihin kokoonpanoihin ollaan yhteydessä elokuun loppuun mennessä. Tilaa on noin viidelletoista eri esiintyjäryhmälle.

Tapahtuman liput ovat nyt ennakkomyynnissä alk. 10€, ennakkoliput myy TIKETTI. Ovelta liput 12€.


29.5.2020

JOHANNA IIVANAINEN & JOHANNA KURKELA ALTAMULLAN ROAD -KIERTUE MARRASKUUSSA SEINÄJOEN KAUPUNGINTEATTERISSA

Huhtikuussa ensimmäisen singlensä ”When It’s Time” julkaisseet Johanna Iivanainen ja Johanna Kurkela lähtevät loppuvuodesta laajalle Altamullan Road -konserttisalikiertueelle ympäri Suomen. Vaikuttavat urat kotimaisen musiikin saralla tehneet Iivanainen ja Kurkela julkaisevat syyskuussa yhteisen debyyttialbuminsa, jonka myötä käynnistyvä kiertue toteutetaan kahdessa osassa. Kiertueen ensimmäinen osa koetaan marras–joulukuussa 2020 ja toinen osa tammi–helmikuussa 2021. Konserttiliput tulevat myyntiin tiistaina 2. kesäkuuta keikkapaikkojen lipunmyyntipisteissä.

Omilla tahoillaan uraa uurtaneet Iivanainen ja Kurkela ovat ehtineet keikkailla yhdessä aikaisemminkin. Yli 10 vuotta kestäneen ystävyyden aikana artistit ovat esimerkiksi kiertäneet Suomea menestyksekkäällä ”Iivanainen-Kurkela Gemini” -kiertueella vuonna 2018. Ajatus yhteisestä bändistä on ehtinyt kypsyä jo vuodesta 2013 saakka, mutta vasta Altamullan Road -projektin myötä kaksikko on tehnyt yhdessä musiikkia. Yhtyeen kappaleet ovat pakahduttavan tunteikasta, elokuvallista unelmapopia, jossa artistien ainutlaatuiset äänet pääsevät oikeuksiinsa.

Yhtyeen toinen single ”Underwater” julkaistiin tänään. Kyseessä on voimakas ja järisyttävän kaunis laulu, jolle on tehty vaikuttava Tommi Rahkon tekemä animaatiovideo. Tästä ainutlaatuisesta musiikista sekä Iivanaisen ja Kurkelan karismaattisesta lavaesiintymisestä päästään nauttimaan livenä, kun Altamullan Road -kiertue käynnistyy marraskuussa ja rantautuu lähes 20 kaupunkiin aina Helsingistä Ouluun.

”Underwater”-animaatiovideon voit katsoa täältä: www.youtu.be/Lo9t3nLJadw

Johanna Iivanainen & Johanna Kurkela Altamullan Road Seinäjoen Kaupunginteatterissa 18.11.2020. Liput tulevat myyntiin 2.6. klo 9:00 Netticketissä.


28.5.2020

SAVE THE DATE - PERINTEINEN RYTMIS BAND JAM JÄRJESTETÄÄN 25.9.2020

Perinteinen Rytmis Band Jam juhlitaan Rytmikorjaamolla tänä vuonna perjantaina 25.9.2020. Tässä hauskassa tapahtumassa jokainen esiintyjäryhmä on valinnut coveroitavaksi mieleisensä artistin tai bändin ja lopputuloksen kuulemme jameilla.

Päivämäärä kannattaa laittaa jo kalenteriin ja aloittaa ryhmien kasaaminen syksyä varten, sillä silloin juhlitaan kuin huomista ei olisi!

Lisätiedot, lipunmyynti ja aikataulut julkaistaan myöhemmin.


26.5.2020

SELMU RY LAAJENTAA TOIMINTAANSA KALEVAN NAVETTAAN

Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys Selmu ry laajentaa tarjontaansa yhteistyössä Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluiden kanssa Rytmikorjaamon naapurissa, uudessa taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa ja sen Hugo-salissa. – On mahtavaa päästä mukaan uuden talon toimintaan, Selmu ry:n toiminnanjohtaja Marko Kivelä kertoo. – Kalevan Navetta tarjoaa meille hyvän vaihtoehdon tehdä laajemmalla sektorilla erilaisia tapahtumia kaupunkilaisille tuoden Seinäjoelle aivan uudenlaisen ja kapasiteetiltaan Rytmikorjaamosta poikkeavan venuen. Tuomme Kalevan Navettaan ensisijaisesti artisteja, jotka sopivat talon profiiliin ja joille välttämättä muuten kaupungista ei ole aiemmin löytynyt juuri sitä oikeaa esiintymisareenaa, Kivelä jatkaa.

Seinäjoen kulttuurijohtaja Leena Kråknäs näkee yhteistyössä paljon hyvää. – Haluamme rikastuttaa entisestään Seinäjoen kulttuurielämää ja Hugo-sali tukee tuota tavoitetta tarjoamalla tunnelmallisen venuen 100-300 hengen tilaisuuksissa, Kråknäs sanoo. – Yhteistyö Selmun kaltaisten kulttuuritoimijoiden kanssa on ollut toiveena siitä saakka, kun Navettaan päätettiin saneerauksen yhteydessä rakentaa tapahtumatila, hän jatkaa.

Ensimmäisenä Selmu ry:n toteuttamana konserttina Kalevan Navetassa nähdään marraskuun 6. päivänä Stratovarius-yhtyeestä tuttu solisti Timo Kotipelto yhdessä digiharmonikan maailmanmestari Netta Skogin kanssa. Tässä konsertissa on luvassa on todellakin jotakin erilaista, sillä Kotipelto on kiertänyt aiemmat duo-keikkansa kitaristin kanssa, ja nyt instrumentaalinen vastuu on kokonaan Skogin digiharmonikalla. Lisämausteen kaksikon esiintymiseen tuo Skogin oma laulu.

Marraskuun loppupuolella 20.11. Hugo-saliin saapuu suosittu kahden siskoksen muodostama popyhtye Maustetytöt, joka tunnetaan tinkimättömästä punkasenteestaan. Maustetyttöjen soundin perustana ovat melodiset, kekseliäät popkappaleet, jotka jäävät soimaan päässä. Niiden tarinat kertovat työnteosta ja työttömyydestä, samanaikaisesta puutteesta ja liiallisuudesta, kasvattamisesta ja kasvamisesta, ja vaikkapa marjanpoiminnasta.

Selmu ry:n tuottamat konsertit Kalevan Navetassa saavat jatkoa myös vuonna 2021. Ensi kevään esiintyjät tullaan julkistamaan syksyn aikana.

Liput tulevat myyntiin huomenna keskiviikkona klo 10:00 Tiketissä.

Timo Kotipelto & Netta Skog-Acoustic Harmonies / Kalevan Navetta perjantaina 6.11.2020

Maustetytöt // Kalevan Navetta perjantaina 20.11.2020

Lisätietoja:
Selmu ry, toiminnanjohtaja Marko Kivelä, 0400 348 701
Seinäjoen kaupunki / Kalevan Navetta, kulttuuritoimenjohtaja Leena Kråknäs, 040 774 8559« Edelliset 5   

Ota yhteyttä ja muita oljenkorsia

Rytmikorjaamo
Vaasantie 11
60100 Seinäjoki

info (at) selmu.fi

Arkipäivisin klo 12-16:
040 581 0666
Keikkailtoina klo 18-00:
040 581 0666
Palvelupäällikkö
Marika Puhilas
kokouspalvelut(at)rytmikorjaamo.fi
0400 364 767

Promoottori
Marko Kivelä
marko(at)selmu.fi
Ravintola
Netta Haapa-aho
netta(at)selmu.fi
040 596 5585

Tuotantopäällikkö
Joakim Udd
joakim(at)selmu.fi
040 524 9591
Preppaamo-hanke
Jaakko Rinne
jaakko.rinne(at)selmu.fi
040 016 7750

Jenna-Miia Knuts
jenna.knuts(at)selmu.fi
040 351 9982

Myynti ja markkinointi
Annukka Heinämäki
annukka(at)selmu.fi
040 719 9118