Kiinnostaako talkootyöt Rytmikorjaamolla?

Rytmikorjaamo on pääosin vapaaehtoisten voimin toimiva elävän musiikin areena. Kuulumme Suomen suurimpiin klubeihin ja olemme siitä ylpeitä! Uusia vapaaehtoistyöntekijöitä tarvitaan joukkoomme jatkuvasti, joten olet erittäin tervetullut joukkoomme!

Millä ehdoilla vapaaehtoistyötä tehdään?

Vapaaehtoistyöntekijät sitoutuvat olemaan työvuorossaan läsnä ja hoitamaan hommansa reippaasti hyvällä asenteella. Vapaaehtoinen valitsee itse klubi-illat joihin osallistuu ja millä toimipisteellä hommia tekee. Emme siis edellytä talkoilua jokaisena viikonloppuna. Vapaaehtoisille järjestetään yhteisiä illanviettoja ja muuta mukavaa tekemistä. Lisäksi meillä on myös muita etuuksia, joilla kiitämme työpanoksestanne.

Millaisia hommia Rytmiksellä tehdään?

Rytmiksellä voivat talkoilla kaikki yli 15 vuotta täyttäneet. Kaikkiin toimenkuviin opastetaan ja järjestämme myös koulutuspäiviä.

Toimipisteitä ovat:

Lipunmyynti (ennakkolippujen vastaanottoa ja pääsylippujen rahastusta) Narikka (asiakkaiden takkien asettamista narikkaan ja sieltä heille takaisin, ei rahan käsittelyä) Plokkaus (salisiistintä ja tuoppien huolto) DJ (tiskijukkana toimiminen klubi-illoissa) Catering (artistien ruoasta ja juomasta huolehtiminen) Anniskelu (alkoholijuomien anniskelu ja myynti, vain 18 v. täyttäneille) Järjestyksenvalvonta (turvallisuuden ja hyvän käytöksen valvominen, vain 18 v. täyttäneille ja jv-kortin omaaville)

Ammattitaitoa, virikkeitä ja uusia ystäviä

Talkooporukka on täynnä upeita ihmisiä, joiden kanssa tulee helposti toimeen. Rytmikseltä ovat useat vapaaehtoiset löytäneet uusia ystäviä ja jopa parisuhteita. Talkoilusta voinut tulla jopa elämäntapa tai säännöllinen harrastus. Rytmikorjaamo on erilainen tapa viettää viikonloppuja ja saada tekemistä.

Rytmikorjaamon työpisteillä ja koulutuksien myötä on mahdollisuus myös oppia uusia taitoja ja kasvattaa ammatillista kehittymistä. Rytmikorjaamon talkoolaisena sinulla on myös loistava mahdollisuus olla mukana talon sekä sen toiminnan kehittämisessä.

Olen kiinnostunut, miten toimin?

Ota yhteyttä talkoovastaavaamme sähköpostilla:

talkoo@selmu.fi

Sovitaan sinulle tutustumiskäynti Rytmikselle ja kerromme lisää toiminnastamme.

Rytmikorjaamon toiminnasta vastaa Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys Selmu ry, tutustu lisää osoitteessa www.selmu.fi.

Ota yhteyttä ja muita oljenkorsia

Rytmikorjaamo
Vaasantie 11
60100 Seinäjoki

info (at) selmu.fi

Arkipäivisin klo 12-16:
040 581 0666
Keikkailtoina klo 18-00:
040 581 0666
Palvelupäällikkö
Marika Puhilas
kokouspalvelut(at)rytmikorjaamo.fi
0400 364 767

Promoottori
Marko Kivelä
marko(at)selmu.fi
Ravintola
Netta Haapa-aho
netta(at)selmu.fi
040 596 5585

Tuotantopäällikkö
Joakim Udd
joakim(at)selmu.fi
040 524 9591
Preppaamo-hanke
Projektipäällikkö

Petteri Lehtola
petteri(at)selmu.fi
040 351 9982

Preppaamo-hanke
Apulaisprojektipäällikkö

Jaakko Rinne
jaakko.rinne(at)selmu.fi
040 016 7750

Myynti ja markkinointi
Annukka Heinämäki
annukka(at)selmu.fi
040 719 9118