10.11.2018

TÄNÄÄN ANNA PUU + TUURE KILPELÄINEN & KAIHON KARAVAANI!

Tänään lauantaina 10.11. Rytmikorjaamolla on huikea tuplailta, kun lavalle nousevat Anna Puu sekä Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani!

Illan aikataulu:
klo 20 Ovet
klo 21:15 Anna Puu Official
klo 22:45 Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani

Happy Hour baaritiskillämme klo 20:00-21:00.

Rytmisbussi kulkee, lisätiedot täältä.

Paljon on väkeä tulossa, kannattaa siis saapua ajoissa!

Liput ennakkoon (32,50€/33/50€) Tiketistä. Ovelta 35€, jos vielä jäljellä.

Lämpimästi tervetuloa!


9.11.2018

TÄNÄÄN PERJANTAINA RYTMIKORJAAMOLLA MAJ KARMA & RYTMIHÄIRIÖ!


Tänään perjantaina 9.11. Rytmikorjaamolla Maj Karma, Rytmihäiriö - virallinen sekä Pensalenkkarit, Pyhät Pojat!

Illan aikataulu:
klo 20:00 ovet
klo 20:45 Pensalenkkarit
klo 21:30 Rytmihäiriö
Klo 22:15 Pyhät Pojat
Klo 23:00 Maj Karma

Rytmisbussi ei kulje.

Liput ennakkoon (17,50€/18,50€) Tiketistä. Ovelta 20€.

Tervetuloa!


9.11.2018

KINGSTON WALL BY JJYLLI, KUOPPIS & VHB RYTMIKORJAAMOLLE MAALISKUUSSA!

Kun Petri ”Pete” Wallin 50-vuotissyntymäpäivän kunniaksi Tavastialle julkistettiin entisten Kingston Wall -muusikoiden Jukka Jyllin ja Sami Kuoppamäen sekä Von Hertzenin veljesten muodostaman kokoonpanon juhlakeikka, konsertin kaikki liput myytiin loppuun ennätyksellisesti vain kahdessa minuutissa. Valtaisan kysynnän vuoksi yksittäinen muistokeikka laajenee kahdeksan konsertin mittaiseksi Suomen-kiertueeksi, ja tapahtumien liput tulevat myyntiin keikkapaikkojen normaaleissa ennakkopisteissä maanantaina 12. marraskuuta klo 9.00.

”Ensi vuoden helmi-maaliskuussa me, eli Jukka, Sami ja veljekset von Hertzen, juhlistamme Petri Wallin muistoa ja 50v-syntymäpäiviä Tavastian lisäksi seitsemällä keikalla ympäri Suomea. Olemme innostuneita rundista ja suorastaan liikuttuneita huomatessamme, miten paljon kiinnostusta Kingston Wallia kohtaan on edelleen havaittavissa. Love, peace & Kingston Wall!", Jukka Jylli kertoo.

Mikko von Hertzen on myös innoissaan tulevasta kiertueesta: ”Mahtavaa päästä soittamaan Kingston Wallin legendaarista musaa Helsingin lisäksi myös muihin kaupunkeihin. Valtavan kiinnostuksen vuoksi oli painetta siirtää Peten 50v -bileet suurempaan saliin, mutta haluttiin pitää juhla Tavastialla ja lisätä muutama musan näköinen mesta. Aktiivisina vuosinaan Kingston Wall toimi pääosin klubeilla, joten Kultsa pois lukien klubeilla pysytään. Nyt Petrin 50v -bileistä tulikin 50v-juhlavuosi, ja sehän sopii meille vallan mainiosti!"

Kingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHB @ Rytmikorjaamo lauantaina 9.3.2019. Liput tulevat myyntiin ma 12.11. klo 9:00.

Liput ennakkoon Tiketistä 35€ (sis. palvelumaksut). Ovelta 39€, jos vielä jäljellä.


7.11.2018

NELJÄNNET LAKEUDEN PANIMOJUHLAT HAASTAA OLUEN HARRASTAJAT

Lakeuden Panimojuhlia vietetään Rytmikorjaamolla 25.-26.1.2019

Tulevana vuonna Panimojuhliin ulkomailta saapuvat norjalainen Nøgne Ø ja virolainen Põhjala Brewery. Vuonna 2002 perustettu Nøgne Ø saapuu pienestä Grimstadin kaupungista Norjan etelärannikolta ja on yksi Norjan arvostetuimpia pienpanimoita. Vastaavasti jo kolmatta vuotta putkeen Panimojuhliin saapuva Põhjala Brewery on Viron johtavia pienpanimoita ja noussut kansainvälisesti erittäin arvostetuksi toimijaksi. Põhjala Brewery oli myös kaikkein toivotuin panimo Lakeuden Panimojuhlien asiakaskyselyssä.

Kotimainen panimokattaus on tänä vuonna entistä monipuolisempi, kun paikalle saapuu panimoita laajasti ympäri Suomen. Yksi panimoista on tuusulalainen CoolHead Brew, jonka luonnonläheiset ja kokeilevat oluet kumpuavat brasilialaisen perustajan Cleber Goncalvesin käsittelystä. Vankkaa kokemusta paikalle tuo jo vuonna 2008 toimintansa aloittanut Vakka-Suomen Panimo, jonka oluet tunnetaan varsin hyvin Prykmestar-nimestä. Uutta panimopolvea taas edustavat Kakolan vankilan keittiöön panimonsa perustanut Kakola Brewing Company ja jepualainen Keppo Bryggeri.

“Tänä vuonna Panimojuhlissa nähdään niin yleisön suosikkeja kuin uudempiakin panimoita. Viime vuodesta meillä on mukana kuusi suomalaista pienpanimoa, jotka olivat myös kaikkein toivotuimpia panimoita. Joka vuosi ollaan haluttu ottaa myös tapahtumaan uusia panimoita, jotta saadaan aikaan mahdollisimman monipuolinen kattaus. Ja sitä se tänä vuonna todellakin on!”, kommentoi tapahtuman tuottaja Henri Kangaskorte.

Tulevana vuonna Lakeuden Panimojuhlissa on mahdollisuus syventyä valikoitujen panimoiden tuotteisiin erillisissä tasting-tilaisuuksissa. Perjantaina tastingin järjestää oululainen Sonnisaaren Panimo ja lauantaina jyväskyläläinen Panimo Hiisi. Lisäksi tulevissa Lakeuden Panimojuhlissa paikalliset oluen harrastajat haastetaan tuomaan tuotoksensa näytille erilliseen kotipanijoille järjestettävään yksityistilaisuuteen.

“Viime vuonna testattiin ensimmäistä kertaa kotipanijoille suunnattua yksityistilaisuutta, jossa alan harrastajat ja ammattilaiset kohtaavat. Kotipanijat saivat paljon hyviä kommentteja alan ammattilaisilta ja saatiinkin tilaisuudesta erittäin positiivista palautetta.On hienoa huomata, että Seinäjoelta ja lähialueilta löytyy rohkeita oluen harrastajia, jotka eivät pelkää tuoda tuotoksiaan maistettavaksi.”, kertoo tapahtuman tuottaja Henri Kangaskorte.

Tapahtuman ennakkoliput ovat myynnissä nyt! Lipun hinnat ovat alkaen 13 euroa lipputyyppi. Lippu sisältää maistelulasin, narikan ja maksukortin. Ennakkoliput ovat myynnissä suoraan tapahtuman nettisivuilla (www.lakeudenpanimojuhlat.fi/liput).

Fb-tapahtuma löytyy täältä.

Panimokattaus kokonaisuudessaan: Nøgne Ø (Norja) / Põhjala Brewery (Viro) / CoolHead Brew / Hailuodon Panimo / Kakola Brewing Company / Keppo Bryggeri / Kyrö Distillery Company / Maistila / Mallaskosken Panimo / Panimo Hiisi / Pyynikin Käsityöläispanimo / Rocking Bear Brewers / Sonnisaaren Panimo / Vakka-Suomen Panimo


5.11.2018

VESTERINEN YHTYEINEEN RYTMIKORJAAMOLLE TOUKOKUUSSA!

Vesterinen Yhtyeineen julkaisee keväällä uuden albumin ja lähtee sen myötä konserttikiertueelle
Rytmikorjaamolle yhtye saapuu toukokuussa

Hurjaa keikkasuosiota nauttiva Vesterinen Yhtyeineen julkaisee kuudennen albuminsa 1. maaliskuuta 2019. Yhtye lähtee Faaraoiden aika -nimeä kantavan levyn myötä parikymmentä keikkaa kattavalle konserttikiertueelle. Bändi on työstänyt uutta albumia pop-tuottaja Jonas Olssonin kanssa tavoitteenaan yhdistää iso vanhojen aikojen rock-bändi moderniin poppiin. Levyn kappaleiden tekoon on osallistunut ennätysmäärä bändin jäsenistä, mikä on rikastanut yhtyeen sointia entisestään. Bändi on kasvanut viime kevään konserttisalikiertueen ja uuden levyn myötä kymmenhenkiseksi. Sama iso kokoonpano tullaan näkemään myös kevään levynjulkaisukonserteissa. Faaraoiden aika -kiertue kattaa sekä konserttisaleja että perinteisiä rock-klubeja. Yhtyeen mielestä keikoilla ei juuri eroja ole, bändi osaa taikoa yhteisöllisen ja riehakkaan klubitunnelman konserttisaliin ja samalla herkistää kappaleillaan myös rock-klubien yleisön.

-Faarao -teema syntyi viime keväänä orkesterimme keskuudessa ja siitä tuli ikään kuin oma salaseuramme. Faarao on symboli vähään tyytyvälle ja rakastettavalle "kylähullulle", joka loistaa ilman kultaisia vaatteita. Faaraoiden aika -nimi tarkoittaa meille erityisesti yhteisöllisyyden ja välittämisen lisääntymistä, Tero Vesterinen valottaa albumin nimeä.

Vesterinen Yhtyeineen:
Tero Vesterinen - Laulu
Teemu Jokinen - Rummut
Markus Piha - Basso
Petri Kivimäki - Kitara
Mikko Enqvist - Kitara
Iikka Kotaja - Koskettimet
Janne Riionheimo - Koskettimet
Leo Kylätasku - Puhaltimet
Heini Ikonen - Taustalaulu
Jepa Lambert - Taustalaulu

Teknikot:
Ilkka Riihikallio - Saliääni
Petri Andersen - Lavatekniikka ja monitorit


Vesterinen YhtyeineenVesterinen @ Rytmikorjaamo pe 3.5.2019
Liput ennakkoon Tiketistä 20€, Selmun jäsenet 18€ (sis kaikki palvelumaksut 3,5€, halvempi hinta Selmun jäsenille). Ovelta 22€, jos vielä jäljellä.« Edelliset 5   

Ota yhteyttä ja muita oljenkorsia

Rytmikorjaamo
Vaasantie 11
60100 Seinäjoki

info (at) selmu.fi

Arkipäivisin klo 12-16:
040 581 0666
Keikkailtoina klo 18-00:
040 581 0666
Palvelupäällikkö
Marika Puhilas
kokouspalvelut(at)rytmikorjaamo.fi
0400 364 767

Promoottori
Marko Kivelä
marko(at)selmu.fi
Ravintola
Netta Haapa-aho
netta(at)selmu.fi
045 127 2359

Tuotantopäällikkö
Joakim Udd
joakim(at)selmu.fi
040 524 9591
Preppaamo-hanke
Projektipäällikkö

Petteri Lehtola
petteri(at)selmu.fi
040 351 9982

Preppaamo-hanke
Apulaisprojektipäällikkö

Jaakko Rinne
jaakko.rinne(at)selmu.fi
040 016 7750

Myynti ja markkinointi
Annukka Heinämäki
annukka(at)selmu.fi
040 719 9118