Loppukevään lystilista

Kolmas kerta on jo perinne, joten aloitetaan taas Nurmo-aiheisilla uutisilla. Rockmusiikin ystäviä hemmotellaan lauantaina Rytmikorjaamolla, kun ensimmäistä kertaa käyntiin polkaistaan High Before Festival. Luvassa on viidellä bändillä maustettu koko kansan rockmusiikkitapahtuma, jonka tavoitteena on kerätä maakunnan alueelta yhteen samanhenkisiä, paukkeesta ja jyskeestä nauttivia kuulijoita. Tarjolla on rokkia aina vanhan liiton meiningistä raskaaseen melodiseen metalliin ja progressiiviseen rokkiin. Jokaiselle löytyy jotakin! Aikaisemmin Nurmossa järjestetty musiikkitapahtuma antoi sysäyksen High Before Festivalin organisoimiseen. Tuolloin artistikattaus koostui pääosin Järvenpään kavereista ja nousevista tähdistä. Rytmikorjaamon lavaa tärisyttämään nousevat nytkin musiikkipiireistä Järvenpäälle entuudestaan tutut soittajat bändeineen. Lavalla nähdään viisi bändiä: Moonwagon, Revengine, Arkadia, Highway Hippies ja Diamond Jim. K-18, ovet auki klo 21, liput 5 €.

Suositut Club Louhimo -illat saavat ansaitut kaudenpäätösjuhlat, kun niitä vietetään toukokuussa peräti kaksi päivää 17.-18.5. Molempina iltoina pääesiintyjänä on neljän nuoren, lahjakkaan naisen muodostama garagerock-yhtye Pintandwefall, joka voitti Ääni ja vimma –kilpailun 4 vuotta sitten. Heidän lisäksi tiistaina 17. päivä Club Louhimo Jr –illassa esiintymässä ovat Rough Enough sekä Speed Limit. Tyttöpunkkia siis! Keskiviikkona täysi-ikäisten Louhimo-illassa Pintandwefallin lisäksi lavalle nousevat Speed Limit sekä psykedeelistä stonerrockmetallia loihtiva Domovoyd (entinen Potbelly). Tiistaina JR-iltana ovet aukeavat klo 18, keskiviikkona K-18 -iltana klo 20. Tuttuun tapaan lmainen sisäänpääsy molempina iltoina! Kiitos ja kumarrus menneestä kaudesta kaikille kävijöille ja tukijoille! Syksyllä taas!

SauruXet tulevat 22.5.! SauruXet on siis sama kuin jo tunnetuksi tullut Hevisaurus, mutta nyt uudella nimellä ja solistilla. Luvassa on aivan mahtava uusi show ja tietenkin vanhat tutut Hevisauruksen hitit kuin myös varmasti jotain uutta saurusmusiikkia. Mukana keikoilla ovat megasuositut bändin jäsenet eli Riffi Raffi, Milli Pilli, Muffi Puffi, Komppi Momppi ja Herra Saurus sekä kestosuosikit Kapteeni Koukku ja uudempi tuttavuus Ruosteinen Robotti – ja jengiin on tulossa myös aivan uusia hahmoja! Luvassa on siis kaikkien tuntema alkuperäinen dinosaurus-hevibändi tutuilla biiseillä ja vieläkin RÄYHäkkäämmällä show’lla. Lippuja myydään Selmun toimistolla, Rytmikorjaamon verkkokaupassa, E-P:n Matkailun toimistolla sekä Tiketissä. Hinnat: 14 € / hlö, 40 € / 3 hlöä, 50 € / 4 hlöä ja 60 € / 5 hlöä. Ovet aukeavat klo 13.30, showtime klo 15. Suosittelemme vahvasti kaikkia merkitsemään nyt jo kalenteriin, että jonojen välttämiseksi kannattaa saapua ajoissa. ROAR

Provinssirock lähestyy jo kiivasta vauhtia ja liput viuhuvat toimistolta ihmisten postilaatikoihin! Festareillahan on tunnetusti kivaa ja aina ne loppuvat kesken. Ei hätää, onneksi on olemassa päätösklubit! Eli Provinssirockin virallinen Päätösklubi pidetään Rytmikorjaamolla sunnuntaina 19.6., esiintyjinä Pelle Miljoona Oy sekä Tumppi Varonen & Problems! Vaikka kyseessä on päätösklubi ja vaikka kannustamme kaikkia tulemaan Provinssirockiin, päätösklubi on kaikille avoin. Joten vaikka et jostain syystä pääsisikään itse festivaalin humuun, voit tulla nauttimaan jälkimainingeista ja samalla iiiisosta terassista! Ovet aukeavat klo 21. Lippujen hinta 14/12 €, niitä myydään ennakkoon Selmun toimistolla, verkkokaupassamme, Coffee Housessa, Amarillossa, Tiketissä, Lippupalvelussa sekä itse Provinssirockissa infopisteellä (mikäli lippuja riittää).

Pikasähkeet.

Provinssirock lähtee maakuntakiertueelle. Provinssirock kiersi Apulannan mukana maalis-huhtikuussa Suomen parhaita keikkapaikkoja levittäen samalla Provinssitietoutta. Nyt touko-kesäkuussa on Etelä-Pohjanmaan vuoro. Provinssi hyppäsi Roadness-projektin kelkkaan, joka kiertää maakunnan keikkapaikkoja kolmen bändin voimin. Keikkailtojen aikana tuleva festariyleisö pääsee huikean musiikin lisäksi fiilistelemään lähestyvää Provinssirockia ja tutustumaan Ihmisten Juhlaan paremmin. Kannattaa tulla tekemään lähempää tuttavuutta, sillä uteliaimmilla on mahdollisuus voittaa liput Provinssirockiin itselleen ja kaverilleen! Rundin bändeinä ovat Provinssirockissa tänä vuonna esiintyvä psykedeelistä post-rock-shoegazea esittävä Kairon; IRSE!, kaunista ja melankolista pop-rockia soittava, viime vuoden Provinssirock/Qstock/Ilosaarirock –vaihtobändi Streak and the Raven sekä industrialhenkinen alternative rock -yhtye Julia’s Window. Kiertuepaikat: 13.5. Mim’s, Kauhajoki (Streak and the Raven ei mukana) / 20.5. Ravintola Artti, Ilmajoki / 21.5. Y-klubi, Kauhava / 27.5. Rock Fenix, Lapua (Streak and the Raven ei mukana) / 3.6. Club B52, Ähtäri. Lisätietoja

Rytmikorjaamollakin usein keikkaillut ja seinäjokisia ihastuttanut Carnalation julkisti tänään Facebook-sivunsa! Sivuilta löytyy kirjoitushetkellä jo 150 tykkääjää ja BandPagekin löytyy. Toki isompi uutinen tänään on ollut se, että Carnalation on kiinnitetty Spinefarm Recordsille. Deathmetal-grindcore -orkesteri vetäytyy myöhemmin tänä vuonna pois auringosta suoraan studion pimeyteen äänittämään ensi vuoden alussa julkaistavaa pitkäsoittoaan. Rytmikorjaamo onnittelee oman kylän poikii, hienosti tehty! Carnalation

Rytmikorjaamolle etsitään ravintolapäällikköä. Seinäjoen Rytmikorjaamo on laajenemassa elokuussa 2011 yhdestä maan suosituimmasta rock-klubista rytmimusiikin tapahtumien, koulutuksen, tutkimuksen ja luovien alojen yritysten keskukseksi. Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys hakee ravintolapäällikköä vastaamaan Rytmikorjaamon ja Selmun järjestämien tapahtumien ravintolatoiminnan käytännöstä ja kehittämisestä. Lisätietoja työpaikasta löytyy täältä.

This entry was posted on Thursday, May 12th, 2011 at 3:09 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply