Bussia ja Bluesia

MARS 2011 on ohi, kiitos kaikille osallistujille! Tapahtuma onnistuikin yli odotusten. Toista kertaa järjestetty musiikin talvifestivaali kokosi Seinäjoelle reippaan määrän musiikkikansaa. MARS 2012 järjestetään 1.-4.2012.

TÄNÄÄN.. Vuoden ensimmäinen Club Louhimo -ilta on tänään! Kausi aloitetaankin komeasti, sillä esiintyjinä ovat Smokesuit, Streak and the Raven sekä Kairon; IRSE!. Kaksi viimeiseksi mainittua esiintyivät myös MARS-tapahtuman showcase-illoissa ja saivat aikaan kovaa kuhinaa yleisössä ja alan ammattilaisten keskuudessa. Pöhinä oli sen suuruista, että näistä yhtyeistä tullaan kuulemaan vielä enemmänkin. Hyvin tehty, pojat ja yksi tyttö!

Älkääkä antako paukkupakkasten häiritä, Rytmisbussi kulkee nimittäin tänäänkin! Kiitos Eepee ja Karma, että päätitte ilahduttaa musiikkikansaa tarjoamalla bussikyydin. Reitti on sama ja muu systeemi lähes sama: bussi lähtee karman takaa ja kulkee ovien avaamisesta lähtien 30 min välein. Taukoa bussi ei kuitenkaan pidä tänään ollenkaan. Keikkojen jälkeen bussi kulkee nonstoppina takaisin keskustaan. Ja kaikki tämä ilmaiseksi! Ovet aukeavat klo 20, sisäänpääsy on ilmainen ja tiskillä on upeita tarjouksia koko illan. Tapahtuma Facebookissa. Kaikki tulevat Club Louhimot sekä Club Louhimo JR -illat löydät vaikkapa Louhimon nettisivuilta.

PERJANTAINA.. Bluesia Rytmikorjaamon kevääseen tuo Erja Lyytinen. Tämä kuopiolaissyntyinen laulaja, kitaristi ja lauluntekijä lukeutuu suomalaisten slidekitaristien kärkikaartiin. Uusimmalla, vuonna 2010 julkaistulla Voracious Love -levyllään artisti kaatoi raja-aitoja sulauttaen bluesiinsa yhä enemmän rockin sekä countryn vivahteita. Lyytisen napakat soolot ja iskevät riffit vetoavat myös ulkomailla; artisti on keikkaillut paljon mm. ympäri Euroopaa sekä Yhdysvalloissa. http://www.erjalyytinen.com

Ja muista: niin Erja Lyytisen kuin Smokesuitinkin tuotannosta voit napsia ennakkomaistiaisia Rytmiksen Spotify-soittolistalta! Naks, naks.

This entry was posted on Wednesday, February 16th, 2011 at 2:46 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply